logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Lees meer

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Rombouts kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Lees meer

Storingsdiagnose

Rombouts in Goirle werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

Lees meer

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven.

Lees meer

Onderhoudsabonnement

Het gemak van ons onderhoudsabonnement. Al uw regulier onderhoud volgens fabrieksvoorschriften met de beste services voor een vast maandbedrag. Uw auto altijd in topconditie en geen zorgen over een plotseling hoge rekening.

Lees meer

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden.

Lees meer

APK

Waarom een APK? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen. Daarnaast is het in Europa verplicht om uw diesel auto na 3 jaar, jaarlijks te laten keuren. Uw benzine auto moet na 4 jaar APK gekeurd worden, deze is dan 2 jaar geldig. Na deze 2 jaar word de auto opnieuw APK gekeurd voor nog eens 2 jaar. Na 8 jaar is een jaarlijkse APK check verplicht.

Lees meer

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van het koudemiddel. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel, kan er slijtage gaan ontstaan.

Lees meer

Eurorepar

Rombouts biedt vanaf nu ook service aan alle automerken. Als Eurorepar partner hebben we toegang tot een uitgebreid internationaal assortiment aan onderdelen en kennis op het gebied van alle merken- en modellen auto's. 

Lees meer
Gallery Image 0
Houd mij op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Gallery Image 1
Proefrit aanvragen

Wilt u een proefrit? Neem contact met ons op!

Gallery Image 2
Inruilen

Wilt u uw auto inruilen? Neem contact met ons op!

Gallery Image 3
Contact

Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier op de contact pagina, telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag.

Morgen Internet - Zorgeloos website